Over Mij

Fotograferen van bruiloften en de momenten vastleggen op zo`n prachtige dag is mijn passie. Naast mijn parttime werk als brandweerman in het mooie Harkstede, heb ik sinds 2016 mijn eigen bedrijf als fotograaf. Bruidsfotografie is iets bijzonders, momenten vastleggen voor later en vooral lekker ontspannen samenwerken met het bruidspaar is mijn motto. In de afgelopen jaren heb ik hierin mijn eigen stijl ontwikkeld en blijf vol passie trouwreportages maken. Daarnaast maak ik ook reportages en portretten voor zakelijke klanten, denk hierbij aan sportevenementen, bedrijfsactiviteiten en gala`s. Mijn bedrijf is nog steeds groeiende en zie in elke opdracht een uitdaging. Mijn foto`s kenmerken zich door uniek gebruik van het licht en de momenten die er echt toe doen.

Sander Wesseling Fotografie

Creëren van het moment, fotograferen op gevoel.

Wat zeggen andere bruidsparen over mij?

Sander heeft op 16.12.16 mijn bruiloft vastgelegd. We zijn zeer tevreden over het handelen van Sander en het resultaat is werkelijk fantastisch!
Van tevoren hebben we met Sander een afspraak gemaakt om onze wensen door te nemen en kwam Sander met veel goede ideeën, aangezien wij de creativiteit misten. Een week van tevoren hebben we nog even kort contact gehad en de details doorgesproken. Op de dag van de bruiloft was Sander mooi op tijd en terwijl hij startte met zijn reportage voelden we ons erg op ons gemak. Je merkt bijna niet dat Sander aanwezig is en hij vindt goed zijn weg om de juiste plaatjes te maken.
Na de bruiloft hadden we snel al onze foto’s in ons bezit en de foto’s waren prachtig. Sander heeft professioneel gewerkt en is prettig in de omgang. Kortom: echt een aanrader!

Arnout Eisinga

Sander heeft al veel mooie momenten vast gelegd van onze kinderen. Een feestje om naar de foto’s te kijken en het moment her te beleven.

Sjoukje Zijlstra

Sander heeft onze bruiloft vastgelegd en heeft dat uitstekend gedaan! Het gesprek van tevoren was erg nuttig, Sander ons met tips geholpen om de juiste locatie te kiezen voor onze fotosessie. Op de dag zelf was Sander erg goed in zijn rol, onzichtbaar wanneer dat moest en hij nam de leiding wanneer dat nodig was voor goede foto’s! Wij zijn erg tevreden over Sander en raden hem zeker aan! Bedankt Sander

Tom Hidding

Afgelopen zomer (2 juli 2016) heeft Sander Wesseling als één van onze twee fotografen onze bruiloft vastgelegd. Het zijn prachtige foto’s geworden, gemaakt in een fijne, ontspannen sfeer. Vrij snel na de bruiloft had hij al een voorproefje klaar en na onze huwelijksreis lag de USBstick op de mat. Erg fijn om zo snel al te kunnen nagenieten van de bruiloft. Naast mooie reportagefoto’s en bijzondere momenten, heeft hij ook bruiloftsgasten op een prachtige en spontane manier vastgelegd. Op die manier is de sfeer van de dag daarin zelfs terug te zien. Zeker aan te raden! En Sander: nogmaals bedankt!! – Halbert en Louise-

Louise Meerveld-Lohr

Sander heeft onze bruiloft in prachtige beelden vastgelegd. Hij heeft oog voor mooie en intieme momenten die hij vastlegt zonder dat je het doorhebt. Dit geeft leuke spontane foto’s! Ook de fotoshoot is erg goed gelukt met onder andere mooie close-ups. Naast het hebben van fotografie skills is Sander prettig en heel relaxt gezelschap. Zeker een aanrader!

Else Ligtenberg-Spakman